Eladó családi ház Budapest III. ker 525 000 000 Ft

Leírás

P21323

III., TÁBORHEGYEN 1054 NM-ES KERTBEN ENERGIATAKARÉKOS, 6 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ 650 M-RÓL 525 M Ft-RA LESZÁLLÍTOTT ÁRON ELADÓ

Táborhegy csendes utcájában 2006-ban épült 3 szintes, 600 nm-es családi ház 1054 nm-es növényekben gazdag, impozáns kertben eladó.

Az alsó szinten külön bejárattal egy vendéglakrész van (szoba, konyha, fürdő) tárolókkal. ( kb 50 nm ). A garázsban akár 3 autó is tud parkolni (elektromos autó töltése biztosított). Külön kerékpár- és keréktároló, az uszoda rendszer gépészete, egy éléskamra és egy zárt tároló, amely akár páncélteremmé is átalakítható.
Az előkertben további 2 autónak fedett beálló, elektromos autó töltési lehetőséggel.

Földszinten amerikai konyhás nappali étkezővel és márvány kandallóval, kertkapcsolatos, utcáról belátásmentes terasszal.
Ezen a szinten van a wellness-rész is, ahol a 10x3 méteres úszómedence mellett 2 szauna (2 személyes infra, 6 személyes kombinált) és jacuzzi is található.

Az emeleten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba masszázskádakkal, gardróbszoba, mosókonyha és 2 panorámás erkély van.

Energetikai rendszer: A fűtési rendszer 2 Buderus kazán, amely csak alkalmanként kell hogy működjön a hőszivattyús alap-fűtési rendszer miatt. A légterekben radiátor és padlófűtés kombinációja található. Az energiatakarékos üzemmódot 42 db napelem biztosítja.
A telepített német technológiájú Dimplex levegős hőszivattyú rendszer új központi vezérlőegységet kap, így az amúgy is alacsony fogyasztása tovább csökken. Az alacsony besorolású energetikai rendszer mellett a jövőbeli tulajdonos az elektromos autóját ingyen tudja tölteni. A kb 600 nm- es lakóterület fűtése és rezsiköltsége az alkalmazott energiatermelő képességgel, hőszivattyús rendszerrel és a víztakarékos üzemmóddal a mai energiaárakhoz képest jóval kedvezőbb, mint egy kisméretű családi ház.

A kert automatikus öntöző rendszerrel felszerelt, folyamatosan karbantartott növényzettel. A kerti esővíztárolók 3000 liter esővíz összegyűjtését teszik lehetővé.

Minden helyiség hűtő-fűtő légkondival felszerelt, központi riasztóval- és porszívóval ellátott.

Fűtött gépkocsilejáró a garázshoz.

Bérlés esetén kis termetű háziállat hozható.

* alsó szint: garázs ( 2-3 autónak), tárolók, uszoda rendszer gépészete, éléskamra, vendéglakrész (szoba, konyha, fürdő)
* földszint: amerikai konyhás nappali étkezővel, terasz, wellness-rész: 10 x 3 m úszómedence, 2 szauna, jacuzzi
* emelet: 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardróbszoba, mosókonyha, 2 erkély

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/21323

Családi ház részletei

Ár: 525 000 000 Ft
Méret: 600 négyzetméter
Azonosító: 11314657
Irodai azonosító: P21323
Cím: 1037 Budapest
Telek: 1056 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: 2 szint
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Csatorna