Eladó lakás Budapest II. ker 318 000 000 Ft

Leírás

P21473

II., RÓZSADOMB TETEJÉN HATSZOBÁS, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS GARÁZZSAL ÉS FEDETT BEÁLLÓVAL, 100 NM-ES SAJÁT KERTTEL ELADÓ

KIEMELKEDŐ LOKÁCIÓ! Nem kell a reggeli és délutáni forgalomban hosszasan araszolgatni, hogy a munkahelyre vagy iskolához érjen. Több útvonal áll rendelkezésre, hogy a belvárosba jusson, a nagyobb gyerekek önállóan és biztonságosan közlekedhetnek a 11-es busszal a Mechwart ligetre vagy a Batthyány térre. De az ingatlantól sétatávolságra is van nagyon jó hírű óvoda, általános iskola és gimnázium, így egyszerűbbé válhatnak a mindennapok.
Ezen a környéken nagyon ritka az eladó lakás.

Rózsadomb felső részén Cseppkő utcában, csendes zöld környezetben 200 nm-es, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT-ÁTÉPÍTETT lakás eladó.

Az eredetileg családi házként funkcionáló épületet 1999-ben átépítették 4 lakásos társasházzá, nagyfokú szeparáltságot és saját kerthasználatot biztosítva minden lakásnak.

A lakás dél-keleti tájolású rendkívül napfényes, kényelmes életteret nyújt akár 3-4 gyerekes család számára.

A lakás két fő szintje 80-80 nm-es: a nappali szinten beépített új konyha, üveg tolóajtóval leválasztott étkező és panoráma felé tájolt nappali, egy nagy hálószoba és tágas fürdőszoba, valamint a nappaliból és hálóból nyíló terasz.

A felette lévő szinten további 3 tágas hálószoba és 1 fürdőszoba van. Mindkét szinten a közlekedőkben gyönyörű fa beépített gardróbszekrények és borovi fa belső ajtók lettek beépítve.

A két fő lakószint mellett van még egy tetőtérben lévő 12 nm-es "elvonulós" szoba, mely akár vendégnek akár a legnagyobb gyereknek ideális szeparált lakrésze lehet.

A bejárati szinten egy tágas fogadótér van beépített gardróbbal és borospince-tárolóval.

A lakáshoz tartozó saját kert kb. 100 nm-es, ideális kisgyerekek és kutyák számára, zárt, biztonságos.

A lakáshoz tartozik egy nagy autó számára alkalmas garázs és egy fedett gépkocsi beálló.
A duplán szigetelt tetőtérben nagyméretű, burkolt padlástéri tároló van.

2011-es felújítás során teljes tető szerkezet csere, külső- és belső hőszigetelés, új konyha, fürdőszoba átalakítás-felújítás, egységes beépített szekrények, központi klimatizálás ( hűtő-fűtő klímák ), külső nyílászáró csere történt. Előző felújítás során pedig belső ajtók cseréje,
5 éve új Vaillant gázkazán került beépítésre, így a lakás fenntartása, fogyasztása rendkívül energiatakarékos.
Minden lakószint légkondicionálóval ellátott, vízlágyító rendszer, riasztó-és kamera rendszer is van.

Kiváló infrastruktúra, az ingatlan közvetlen környezetében (5-8 perces sétatávolságban) a már említett oktatási intézményeken kívül a Rózsadomb Center bevásárló központ, orvosi rendelők és gyógyszertárak vannak.

Gondosan karbantartott otthon, kétgenerációs együttélésre is alkalmas.

* bejárati szint 14 m2: előszoba-fogadótér beépített szekrényekkel( gépészet ), borospince-tároló; belmagasság: 2.44 m
* emelet 80+terasz: 16 m2: lépcsőház, közlekedő beépített szekrénnyel, konyha, üveg tolóajtóval elválasztott étkező-nappali, 1 tágas hálószoba, nagy fürdőszoba leválasztott WC-bidé résszel és mosókonyha résszel, nappaliból és hálószobából nyíló terasz ( 16 nm ); belmagasság: 2.70 m
* 2. emelet 80 m2: közlekedő, 3 hálószoba ( 18, 18 és 26 nm ), fürdőszoba
* tetőtér 12,2 m2: 1 szoba ( 12,2 nm ); belmagasság: 2.14 m

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/21473

Lakás részletei

Ár: 318 000 000 Ft
Méret: 208 négyzetméter
Azonosító: 11327044
Irodai azonosító: P21473
Cím: 1025 Budapest, Cseppkő utca
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Klíma
  • Lift